Vi kan hjelpe russen å samle inn penger til Kreftforeningen.

I morgen skal den flotte russen i Egersund og Dalane gjøre en innsats for andre ved å gå fra hus til hus med bøsser for å samle inn penger til den viktige kampen mot kreften. Samtidig viser de at russetiden også handler om mer alvorlige ting enn bare fest og moro. Det er flott at russen ved Dalane videregående skole gjør denne flotte innsatsen hvert år.

De fleste av oss kjenner noen som kjemper eller har kjempet mot kreften, og mange står selv i denne vonde og tøffe kampen. Heldigvis går forskningen fremover, og flere og flere vinner kampen mot kreften.

Kreftforeningen er en viktig aktør i denne kampen, og i hele mars gjør de en ekstra innsats med aksjonen «Krafttak mot kreft».

I dag overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Bare to av ti overlever lunge-, galleblære-, lever- og spiserørskreft og mindre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft.

«Krafttak mot kreft» tar sikte på å endre denne alvorlige situasjonen. Midlene som samles inn skal gå til kreftforskning for å bidra til at flere overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Russen i Dalane har satt seg et mål om å få inn 350.000 kroner på sin aksjon, og de håper på stor giverglede når de banker på dørene rundt om i distriktet vårt. 

De som ønsker det, kan også TRYKKE HER for å gi eller vippse penger til innsamlingen ved å velge «kjøp og betal» og nummer 491004

Bedrifter i Dalane oppfordres til å gi så det monner.

TA GODT I MOT RUSSEN I MORGEN. LA OSS ALLE ÅPNE LOMMEBØKENE OG GI DET VI SYNES VI HAR RÅD TIL. ALLE KAN GI LITT, TIL SAMMEN BLIR DET MYE 🙂

Arild S. Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s