Hver hundeeier sin dritt

hundedrit

Fra blant andre Egersundsbloggens lesere, har det igjen blitt opplyst at det er mye hundedritt der ute. Årsaken er såre enkel; hundeeiere som tar dyret sitt med på luftetur, men som ikke er like nøye med å plukke opp hundedritten. Dette ligger dermed igjen rundt om der folk ferdes. Ingenting er vel mer irriterende og illeluktende enn å komme hjem med hundedritt på skoene etter en ellers fin tur i det fri.

Å gjøre noe med dette problemet, burde i utgangspunktet være en meget enkel sak. Hver hundeeier tar ansvar for sin egen hund. En rull med plastposer i lommen når en lufter hunden, er alt som skal til for å få jobben gjort.

Vi vet at de aller fleste hundeeiere heldigvis er sitt ansvar bevisst, og de ordner dermed opp etter seg og hunden på tur. Men en sterk oppfordring sendes herved til resten av hundeeierne om at drittjobben må de få gjort selv, og at det blir en god vane å ta med seg hjem det hunden måtte legge fra seg. På den måten kan alle ferdes sammen både på veien og i naturen på en mye hyggeligere måte, uten å måtte passe på at en ikke tråkker i hundedritt.

Et hjertesukk fra Arild S. Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s